training room  main office training room  

CIMP activeaza in mediul economic romanesc prin integrarea activitatilor de consultanta si instruire a managerilor si personalului companiilor in vederea cresterii competitivitatii si a capacitatii de operare profitabila pe pietele nationale si internationale.

CIMP este inregistrat in baza centrala de date din Bruxelles - PHARE la pozitia ROM - 20584.

CIMP este membru fondator al Asociatiei Nationale a furnizorilor de Training din Romania (ANTRA) si membru in Consiliul de Administratie al acesteia.

CIMP este membru fondator al Asociatiei Specialistilor in Resurse Umane din Romania.

Cine suntem

Eyes.gif (862 bytes)

 

“Centrul pentru Implementarea Managementului Performant (CIMP)” este o organizatie romaneasca non-guvernamentala care ofera servicii de consultanta si instruire in management, recunoscuta atat pe plan intern cat si international.

CIMP a fost infiintat in anul 1992, in cadrul unui proiect finantat de catre Guvernul Britanic prin Fondul "Know-How". Ceilalti membri fondatori au fost Universitatea Hertfordshire - UK, Universitatea Politehnica Bucuresti, Ministerul Industriilor si Comertului, Agentia Romana de Dezvoltare. Actualul Presedinte al Consiliului de Administratie este reprezentantul Ministerului Industriei si Resurselor.

Misiunea CIMP este de a se implica alaturi de clientii sai in procesul continuu de imbunatatire a performantelor. Crearea unor parteneriate de durata destinate dezvoltarii si implementarii unor solutii practice de inalta clasa, bazate pe cele mai moderne metode de management, va permite CIMP sa fie recunoscut ca cea mai buna organizatie romaneasca de consultanta in management, asigurand totodata satisfactia clientilor si a personalului propriu.


Resurse

Eyes.gif (862 bytes)

 

CIMP dispune de un grup de consultanti cu o larga experienta atat tehnica cat si de management. Toti sunt absolventi ai facultatilor romanesti si in decursul carierei au ocupat functii de conducere in intreprinderi romanesti. Ca urmare, consultantii CIMP cunosc in profunzime factorii si constrangerile care afecteaza performantele manageriale si ale personalului din mediul economic romanesc.

Majoritatea consultantilor CIMP au urmat timp de un an un program academic post-universitar la Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie, obtinand diploma de Master of Science in Dezvoltare Organizationala. Programul academic a abordat cu predilectie subiecte cum ar fi management general, managementul resurselor umane, marketing, managementul calitatii totale, management financiar si a inclus vizite de studiu la firme de reputatie internationala ca de exemplu Unilever, Nissan, British Telecom, Shell, Iveco, British Rail.

CIMP a dezvoltat bune relatii si colaboreaza cu companii renumite de consultanta si instruire atat internationale cat si romanesti (lista parteneri aici). Aceste legaturi permit CIMP sa participe in proiecte de consultanta si instruire de o complexitate ridicata, contribuind la dezvoltarea continua a competentelor si experientei practice a consultantilor.

CIMP este situat in zona centrala a Bucurestiului (harta pozitionare CIMP), intr-o cladire ale carei dotari au fost realizate la nivelul standardelor internationale. Centrul dispune de o sala de conferinte, camere pentru seminarii, echipament pentru comunicatii internationale, acces la Internet, echipamente de calcul si audio-video necesare pentru a asigura servicii de instruire si consultanta de cel mai inalt nivel.


Valorile pe care le impartasim

Eyes.gif (862 bytes)

 

Orientarea catre client
Nu se precupeteste nici un efort pentru a intelege problemele clientilor si pentru a le asigura satisfactia, obtinand astfel respectul si loialitatea lor.

Atasamentul la calitate si profesionalism
Serviciile noastre sunt asigurate de experti cu o excelenta pregatire, cunoscatori ai realitatilor romanesti si ai metodelor vestice de conducere.

Recunoasterea valorii propriilor angajati
CIMP intelege nevoia de a investi in oameni si de a-i motiva prin instruire, dezvoltare individuala, respect, recunoasterea meritelor, recompense.

Abordare participativa
Abordarea CIMP nu presupune doar furnizarea de solutii, dar si acordarea de asistenta pentru implementarea acestora, sprijinind formarea unor agenti ai schimbarii in interiorul organizatiilor - adevarati consultanti interni.

Abordarea flexibila
Functionarea CIMP se bazeaza pe echipe flexibile si pe imbunatatirea continua a metodelor utilizate.


In aceasta pagina:    Despre noi ...    Cine suntem    Resursele CIMP     Valorile noastre    Parteneri